+359 896 010 666

Работно време 10:00-18:00 (пн-сб)

Ние се грижим за всичко, от което вашият дом се нуждае
Спестете до 250% от вашия бюджет
Къщи с нестандартна архитектура
Previous slide
Next slide

За нас

Тийм Лог Хаус е ексклузивен вносител на бързо изграждащи се енергийно ефективни рамково-панелни къщи произвеждани в Република Беларус по съвременната технология на американската компания MiTek Industries(USA).
Ние доставяме, сглобяваме и монтираме рамково-панелни къщи по типови и индивидуални проекти, както и можем да реализираме и най-нестандартната архитектурна концепция. Ние предлагаме пълен цикъл на производство и монтаж на рамки за къщи от планиране и виртуален дизайн до изпълнение на къща «до ключ» с всички комунални услуги и декорация.

Производство

Производствените мощности на нашата компания се намират в зоната за свободна търговия в Минск.
Производството е оборудвано с професионални прецизни машини и софтуер на американска фирма MiTek Industries (USA).

За изработката на елементите за дома се използват само висококачествени материали и съвременни технологии. Благодарение на тези методи домовете ни са енергийно ефективни. Това позволява на собственика да спести значителна сума от отопление, климатизация и свързаните с тях разходи.

Технология

MiTech Technology е проектиране и производство на дървени стени и фермови конструкции, свързани във възлите с метални пластини с щамповани зъби. Производството на такива конструкции започва в Северна Америка в средата на миналия век. През последните четиридесет години тази идея е доразвита в следните европейски страни – Швейцария, Белгия и Германия. Такива конструкции се използват в различни видове сгради, като жилищни блокове и покривни етажи, производствени помещения и спортни съоръжения.

Широката гама на приложение се дължи на възможността за покриване на участъци до 30 метра без вътрешни опори.

Продукти

  • Енергоефективни рамкови къщи. Собствено производство на комплекти за къщи с всякаква сложност по рамково-панелна технология със сглобки с метални зъби (MTP), произведени от MiTek (USA).
  • Покривни ферми. Собствено производство на различни видове дървени покривни ферми и греди за изграждане на сгради и конструкции по рамкова технология с метални назъбени плочи (MZP), произведени от MiTek (USA).
  • Дървени конструкции. Собствено производство на дървени конструкции от всякаква сложност. Готови дървени рамкови конструкции, произведени с помощта на метални назъбени плочи (MZP), произведени от MiTek (USA).
Scroll to Top